Consultanta gratuita: 0756 055 377
Coşul de cumpărături - 0 RON

Nu ai niciun articol în coş.

Bun venit!

Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului prin recomandata postala cu confirmare de primire ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind aceeasi firma de curierat cu care s-a facut expedierea. In conditiile in care clientul beneficiaza de livrare gratuita a produselor returnate, clientul va suporta si contravaloarea costului de livrare suportat de Odisey Boutique SRL la expedierea coletului.

Odisey Boutique SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Nu se primesc pentru returnare produsele care prezinta semne de folosinta, lipsa etichetelor si ambalajelor originale, modificari fizice sau a carui design a fost modificat la cerinta clientului, produsele aflate la promotie. Coletele cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor nu se accepta!

Returnarea banilor se face intr-un cont bancar specificat de catre client. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport!

"Clienti" sunt doar persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau de returnare de produse catre Odisey Boutique SRL.

Acceptam spre retur un singur produs, daca acesta este inlocuit cu acelasi produs dar pe o alta marime, ne rezervam dreptul de a nu mai accepta produsul inapoi.

Produsele custom-made, rochiile albe (de mireasa) si cele modificate nu se returneaza. La cererea clientului, oferim si servicii de retusuri si croitorie. Acest serviciu este contra-cost. Pentru detalii suplimentare si preturi ne puteti contacta telefonic.

Produsele aflate la promotie realizate pe comanda si care nu se regasesc in showroom nu pot fi returnate. Acestea pot fi schimbate cu alte produse, conform regulamentului.

Pentru retur, clientul este obligat sa completeze un chestionar pe care il va primi pe email-ul specificat de acesta. Dupa completarea acestui chestionar si confirmarea returului, acesta este rugat sa ataseze chestionarul coletului returnat.

Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a nu inapoia avansul, in functie de modelul de rochie pe care il returneaza clientul.

Produsul poate fi schimbat o singura data.